مشاوره حقوقی رایگان - رد صلاحیت گزینش

بنده قبلا اعتیادداشتم و ترک کردم تحت نظر دکتر و کلینیک فقط متادون مصرف میکنم و بدون هماهنگی تست گرفتن و متادون من مثبت شده و گفتن با تبدیل وضعیت ایثارگری شما موافقت نمیشه و‌این فرم رو برای اعتراض پر کن و دفاعیه خودت رو بنویس که من هم کل شرح‌وضعیتم‌رو‌که ترک‌کردم و‌حال تحت نظر دکتر‌متادون فقط مصرف میکنم رو‌نوشتم . بنظرتون هیئت گزینش چه جوابی میدن ؟؟؟

پاسخ ها :

رد صلاحیت گزینش به دلیل مصرف متادون مصرف متادون در گزینش استخدامی رد صلاحیت گزینش مصرف متادون استخدام