مشاوره حقوقی رایگان - رد صلاحیت گزینش

سلام وقت بخیر
من سال 97 دانشگاه فرهنگیان قبول شدم و 1401 فارغ التحصیل شدم.اما در دوران دانشجویی استوری سیاسی گذاشتم و موقع فارغ التحصیلی رد صلاحیت شدم و پروندم در تجدید نظر اول(گزینش)وتجدید نظر دوم (هیات مرکزی) عدم موافقت خورد.و رایی که دادن درست بوده چون واقعا استوری و اینا گذاشتم و قبول کردم
الان گفتن درخواست تجدید نظر سوم به دیوان بده
سوالم اینجاست الان امیدی هست دیوان تاییدم کنه؟
و آیا نیاز به وکیل گرفتن هست تو این مرحله؟خود هیات گفت نیاز نیست فقط درخواست تجدید نظر بده
وااینکه چه راهکاری پیشنهاد میکنید من گیج شدم
ممنون

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بهتر است از طریق وکیل ، در دیوان عدالت طرح دعوی کنید. احتمال بالایی دارد که موفق شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعتررهستذلایحه را وکیل برای شما تنظیم کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم دیوان قابل پیش بینی نیست، در خصوص اختیار نمودن وکیل، خودتان می بایست تصمیم گیری نمایید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام کنید ولی نمی توان نتیجه را پیش بینی کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را باید از ارگان مربوطه پیگیری نمایید و سپس از راه دیوان عدالت اداری وارد شوید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به طرح شکایت با مشورت وکیل متخصص اقدام نمایید.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
وکیل میتونه در تنظیم دادخواست خوب به شما کمک کنه... در هر صورت دادخواست متقن و مستندی خطاب به دیوان عدالت اداری بنویسین،اگه خودتون معتقدین رایی که دادند درست بوده،پس احتمالا خودتون نمیتونین دادخواست قوی بنویسین.شما باید به اصل آزادی اراده و عقیده اشاره کنین و این که آنچه انجام دادین انتقاد بوده...این که گزینش میگه حتما دادخواست به دیوان بنویسین یعنی واقعا هم میشه اقدامات شما را انتقاد در نظر گرفت

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

دعوای خود در دیوان عدالت اداری را با کمک یک وکیل دادگستری مطرح بفرمایید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید