مشاوره حقوقی رایگان - جراحات و نقص عضو قابل قبول برای پزشکی قانونی

سلام. من10ماه قبل در حادثه حین کار ضربه مغزی شدم و به کمارفتم بعد از 17روز به هوش آمدم و بعد از آن 3بار عمل شدم. درپرونده اولیه بیمارستان تا 3ماه اول بعضی آسیب ها مشخص نشده ولی به مرور زمان آسیب ها بیشتر شد. آیا پزشک قانونی بعد از گذشت 10ماه و باتوجه به اینکه در پرونده پزشکی در ابتدا این نواقص مشخص نشده. این موارد توسط پزشکی قانونی به عنوان جراحات و نقص عضو حین کار تایید می شود؟
نواقصی که بعد از ترخیص از بیمارستان بعد 4ماه مشخص شد. پارگی رباط صلیبی زانو قطع عصب های شنوایی سپس بینایی سپس بویایی

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام درصورت سرایت صدمه قطعا امکان پذیر هست و راجع به صدمات متعدد نیز پزشکی قانونی میتواند علت آنرا مشخص نماید واگر مربوط به حادثه حین کارباشد اعلام نماید