مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام و درود، همسایه طبقه پایین ما در بالکنش سیگار میکشه و بوی سیگارش باعث آزار ما میشه به نحوی که از طریق بالکن و پنجره ما وارد خونه میشه و فضای خونه بوی سیگار می گیره ، بارها به مدیر ساختمان و نگهبان گفتیم ولی همسایه ادعا می کنه چهاردیواری اختیاری و هر کاری بخوام در بالکنم انجام میدم، برای سیگار کشیدنش که باعث آزار ما میشه چگونه و به استناد چه موادی از قانون میتونیم عارض بشیم ؟ متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سیگار کشیدن جنبه مجرمانه ندارد تنها باید از راههای اخلاقی مشکل حل شود