مشاوره حقوقی رایگان - حسابم توسط دادستانی بسته شده

سلام
27 بهمن 401 حسابم توسط دادستانی بسته شده
البته من درگاه دارم سایت فروش انلاین دارم
خیلی نگرانم بابت چه چیزی بسته شده شکایات کاربران یا خریداران میتونه باشه ؟ حسابم از دو طرف بسته شده واریز و برداشت مسدود است
البته ناگفته نماند من یکماه قبل اینکه بسته بشه 5300 تتر از سایتی خرید کردم و قبلش هم گاهی خرید تتر داشتم میتونه سر این قضیه باشه ؟
تو هیچ سایت قمار و شرطبندی نبودم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اطلاع از علت مسدودی باید به مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است به شکل حضوری به شعبه مربوطه مراجعه نمائید و از کم و کیف قضیه به شکل دقیق با خبر شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله قطعا همین مورد است مطابق جرائم رایانه ای مصوب سال 87 و همچنین پول شویی که گمان به پولشویی بیشتر است ولی باید بررسی دقیق تری به عمل آید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تشریف ببرید دادستانی کل با شماره ملی همه چیز معلوم میشه