مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

سلام خسته نباشید بنده یه دختر 14 ساله از همسر سابق م که جدا شدیم دارم و دخترم نابینا هم هست و حضانتش با منه. بنده ازدواج مجدد داشتم که رابطه همسر فعلی من با دخترم اصلا خوب نیست ،این زندگی برای دخترم بیشتر فشار روحی روانی زیادی وارد میشه واز اینده این موضوع میترسم.میخوام بدونم با اینکه همسر سابقم که ازدواج مجدد کرده و حضانت دخترم را هم قبول نمیکنه میتونم حضانت دخترم را بهش بدهم.ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

حضانت فرزندان در صورت عدم توافق تا 7 سالگی با مادر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما میتوانید برای حضانت فرزند به پدر دختر محول کنید تا دختر شما زندگی بهتری را تجربه کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت حضانت تکلیف است و باید به آن عمل کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تکلیف پدر و مادر است
شما از طریق بهزیستی موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله طبق قانون پدر مکلف است که از دختر نگهداری نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت‌ منتفی است و ولایت با پدر است و نگهداری تکلیف ولی است اگر صالح نباشد امکان طرح دعوا وجود دارد