مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر برای اجازه ازدواج

با سلام
پدر من خیلی با ازدواجم مخالفت میکنه و هیچ دلیله منطقی نداره و صرفا به جهت اینکه غریبس از ازدواج منعم کرده است من 23سال دارم و میخام با فرد مورد نظرم ازدواج کنم و فهمیده ام که در دادگاه میشه شکایت کرد چقد طول میکشه؟ شرایطش چیه؟ و اینکه بعد از مطلع شدن پدرم ممکنه حتی دادگاه نیاد حکم چی میشه؟ ممکنه عصبانی بشه و حتی نزاره حکم بدستم برسه برای این سوالات جوابی میخام ممنونم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تجربه اثبات کرده در اکثر قریب به اتفاق مخالفت های پدر و مادر ها اون ازدواج پایان خوشی نداشته و نخواهد داشت و مزدوجین هم در اینده نادم و پشیمان خواهند شد لیکن در صورت نداشتن دلیل محکمه پسند پدر شما میتوانید با اجازه دادگاه بدون اذن پدر ازدواج کنید .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
ضمن اینکه با توصیه همکار محترم موافق هستم با این حساب اگر واقعا قصد چنین کاری را دارید میتوانید با ارایه خصوصیات و شرایط فرد مورد نظر به دادگاه خانواده تقاضای اجازه ازدواج از دادگاه بنمایید .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به یکی از دفاترخدمات قضایی مراجعه کنید ودعوای اذن درازدواج رابه طرفیت پدرتون مطرح کنیدومردی راکه میخواهیدباهاش ازدواج کنید را دردادخواست معرفی کنید لهذاپدرتون اگر بدون عذرموجه از دادن اذن خودداری کند اذنش ساقط و دادگاه حکم به اذن درازدواج وثبت دریکی از دفاتر ازدواج راصادرمیکند جهت ابلاغ برگه های ابلاغیه به صورت اینترنتی دردفترخدمات قضایی درسایت ثنا نیز ثبت نام کنید