مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

بنده به یک نفر پول قرض دادم و سندش موجود هست، حالا پولو نمیده و فرار میکنه، منم ماشینشو پیدا کردم چطور میتونم اقدام کنم که حداقل ماشینش توقیف بشه تا پول منو بده؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

باید طرح دعوی کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید دادخواست مطالبه وجه و درخواست تامین به دادگاه حقوقی بدهید و با درخواست تامین ماشین او را اگر سند به نامش هست توقیف نمایید البته چون رسیدتون عادی هست دادگاه قرار تامین رو صادر میکند ولی با در نظر گرفتن تودیع خسارت احتمالی .