مشاوره حقوقی رایگان - عدم تست و ثبت مستی در کروکی

با سلام، بنده 405 دارم و خودروی 206 از روبرو اقدام به سبقت گرفت و برای اینکه باهاش برخورد نکنم منحرف شدم و با خودروی دیگری برخورد کردم
راننده 206 که خانوم بود مست بود اما افسر نه تست گرفت چون دستگاه همراهش نبود و نه حتی تو کروکی قید کرد. شهود زیادی هم حضور داشتند.
حالا بعد از 6 ماه 50/50 مقصر شدیم
ایا میشه از افسر بخاطر کم کاریش شکایت کرد؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اثباتش سخته ولی میتونیدبااستنادبه شهودحاضردرمحل شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بر فرض که ثابت کردید مست بوده تاثیری در کروکی تصادف شما ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در مهلت قانونی به نظریه افسر اعتراض کنید.
رانندگی در حالت مستی جریمه و قابل مجازات است و این موضوع تاثیر چندانی در نظریه افسر ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شکایت از افسر پلیس بی نتیجه است ولی باید حالات بد ایشان را در صورتجلسه قید می‌کرد در وادی عمل نظر کارشناس راهور ملاک صدور رای قرار می‌گیرد هرچند قابلیت اعتراض نیز برای آن وجود دارد