مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. میخواستم بدونم امکانش هست دو فرزندم رو از طریق دادگاه حضانتشون رو به خانواده پدریشون بدم چون پدرشون زندانه برادر شوهرم زمین‌های کشاورزی همسرم را اداره میکنه ولی خرج ومخارج زندگیمونونمیده چون من همسرم دوم هستم و عقد دائم شرعی هستم با من اختلاف دارند. و آیا میتونن از حضانت گرفتن بچه ها سر باز کنن و قبول نکن. من نه شغل و در آمدی ندارم در ضمن اجاره نشین هستم

پاسخ ها :

واگذاری حضانت فرزندان به خانواده شوهر حضانت فرزند در صورت زندانی بودن شوهر حضانت فرزند حضانت