مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه شفاهی و تملک بانک

باسلام. احتراما در سال91پدربزرگم طبقه اول ملک خود را که دارای شرایط اختصاصی درب و مسیر عبور ومرور جداگانه بود را در حضور تمامی وراث و برخی از فامیل به من هبه نمود معوض بر اینکه یکسال در آن مکان مجالس مذهبی اقامه شود. اکنون 11سال است که در آن مکان مجالس مذهبی اقامه می شود.لاکن متاسفانه جدیدا متوجه شده ام که پدربزرگ سال93سند ملک را در رهن بانک گذاشته تا شخص ثالثی به موجب مشارکت مدنی تسهیلات بگیرد و با عدم پرداخت دیون،ملک سال97به تملک رسمی بانک درآمده و اکنون بانک با اخذ اجراییه به بنده و پدربزرگ(طبقه دوم) مهلت یک ماهه خلع ید داده.بنده نیز به تنظیم کتبی عادی و رسمی هبه نامه شفاهی سال 91نمودم و شاهدین همان سال نیز تصدیق نمودند و پدربزرگ نیز اقرار کرده و سازمان تبلیغات اسلامی نیز تاییده داده اند.اکنون بنده چگونه میتوانم طبقه خودم را از تملک بانک نجات داده و تفکیک کرده و تنظیم سند رسمی نمایم.باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هرچند مشکل می توانید آن را اثبات کنید با این حال می توانید دادخواست ابطال اجراییه توقف عملیات اجرایی و ورود ثالث در پرونده بانک به استناد به هبه شدن موضوع اجراییه در سال‌های قبل از آن به نمایید البته اعتباری که شما با سند عادی و نهایتا شهود محلی و حتی اقرار پدربزرگ وتایید سازمان تبلیغات اسلامی به دست می‌آورید کمتر از سند رسمی تنظیمی در بانک و اجرای ما بعد از آن می باشد