مشاوره حقوقی رایگان - باسلام و عرض ادب و خسته نباشید سوال در رابطه با پرونده زندانی زن بپرسم

همسر بنده بیگناه زندانی شده الان به مدت 8الی9ماه است که درزندان زنان بلا تکلیف به سر می‌برد آقای قاضی محترمی که حکم کرده بود 1/5 میلیارد وثیقه سند میخواهد برای آزادی با یک درجه تخفیف گفته فیش فراهم کنیم میخواستم ببینم چه مقدار فیش تعین شده ممنون میشم مرا مطلع کنید؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به قرار صادر شده و میزان و مبلغ که در قرار کفالت آمده است دارد