مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام
اگر در تصادف جرحی راننده فرار کند .
و بعد از اثبات تصادف در دادگاه .
دیه و خسارت طرف را بیمه پرداخت میکند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نظر کارشناس راهور د این جا ملاک است که البته قابلیت اعتراض نیز دارد اگر خسارت جرحی وجود داشته باشد و طرف مقابل طی تحقیقات دادسرا مشخص نشود می‌توان طبق شرایطی خسارت را از صندوق تامین خسارت های بدنی گرفت البته باید دادخواست مجزا داده شود و مجدد کارشناس یا کارشناسانی تعیین شده و باید وضعیت را بسنجند در این صورت در مرحله آخر به شما خسارت داده میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اثبات شود بله
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله از صندوق خسارات بدنی پرداخت میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مقصر متواری وبدان دسترسی نباشد صندوق خسارات بدنی باید دیه را پرداخت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بلی از صندوق بیمه خسارات پرداخت می شود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.بله صندوق تامین خسارات بدنی، مبادرت به پرداخت دیه می کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مقصر اتومبیلش بیمه شخص ثالث داشته باشد. دیه از طریق بیمه و با حکم دادگاه پرداخت خواهد شد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،اگر راننده متواری پیدا نشد می توانیدبیمه خودتان یا از صندوق خسارتهای بدنی مطالبه خسارت و بیمه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله از طریق بیمه قابل دریافت می باشد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، اصولا بیمه تا سقف تعهدات خود ملزم به پرداخت می باشد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه در تصادفی که منجر به فوت یا صدمه یا جرحی شده است راننده شناسایی نگردد یا شناسایی گردیده اما یافت نگردد صندوق تامین خسارتهای بدنی دیه مصدوم یا متوفی را پرداخت میکند و درصورت شناسایی یا دستگیری مقصر از وی مطالبه میکند