مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت معوقات و عیدی سنوات و مزایای دیگر و عدم بیمه

با سلام، بنده در تاریخ 94/5/15 تا 97/6/31 بمدت 38 ماه با نامه حراست اداره کل منابع طبیعی جنوب کرمان و با درخواست و موافقت اداره کل بعنوان نگهبان اداره منابع طبیعی منوجان مشغول گردیدم و نزدیک به یک سال در دفتر حضور و غیاب کارمندان اداره منوجان حضور و غیاب شدم و در این مدت هر چند ماه یکبار مبلغ ناچیزی حق الزحمه بنده پرداخت می کردند که از طریق اداره کل کارت به کارت می کردند مثلا کارپرداز اداره کل پول را از حساب اداره کل به کارتی واریز و دوباره به کارت بنده کارت به کارت می کردند و در این مدت با وعده امروز و فردا و بهانه هایی از جمله اینکه اعتبار نیست مرا قانع می کردند و هیچ گونه قراردادی با بنده منعقد نشد و بیمه هم نشدم لذا برای دریافت حق و حقوق خود دادخواستی به اداره کار دادم که هیات تشخیص کار و هیات حل اختلاف کار فقط به شش ماهه اول سال 97 رای صادر کردند بقیه معوقات هیچ اظهار نظری نکردند الان دوباره می خوام اعتراض بزنم دیوان آیا به حقم می رسم مثلا بازگشت به کار بصورت پیمانی یا قرارداد مشخص در صورتی که آنها می گویند شما همیار طبیعت بوده و افتخاری و برای کسب تجربه آمده اید ولی مدرک ندارند فقط چون قرارداد ندارم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام قطعا حق بیمه و دستمزد قانونی برای شما حکم زده خواهد شد به دیوان اعتراض کنید