مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن فرم اعسار

سلام عرض میکنم خدمت شما عزیزان
بنده محکوم به پرداخت 3600000 تومان نفقه شدم.
و چون نابینایم هیچ شغلی هم ندارم میخواستم چند سؤال بپرسم
1: من فرم اعسار را پر نمودم ولی برای شاهد فقط دو شاهد میتونند امضا کنند آیا بیشتر از دو شاهد هم میشه؟ چون برای شاهد سوم در فرم جایی نیستش
2: یکی از همسایگان ما از زندگیم مطلع هست و میدونه چیزی ندارم و تقریبا نابیناست البته بازم میبینه یا بهتره بگم کم بیناست آیا شهادت چنین شخصی پذیرفته هست؟ یا خیر؟
3: فرم اعسار را یک هفته پیش از شورا گرفتم و تا شنبه شاهدان امضا میکنند و میخوام ببرم به دادگاه بدم و مهرماه سال 97 11 میلیون تومان داشتم برداشتم و حسابهایم را تخلیه کردم توی چنین شرایطی آیا آثار حقوقی متوجه من هستش؟ و اگه به مشکل خوردم بابت 11 میلیون چگونه از خودم دفاع کنم؟
با تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام از نظر تعدادشاهد ممنوعیتی وجود ندارد ولی معمولا دوشاهد مرد عادل کافیست ...راجع به قسمت دوم سوال چون عمل شما جهت فرار از محکومیت و تضییع حق و عدم پرداخت دین بوده پاسخی ندارم....مضافاشاهد نابینا ویا کم بینا می تواند گواهی دهد...