مشاوره حقوقی رایگان - جریمه ماده 99 قانون شهرداری

سلام بنده خارج از حریم شهر بعد از اخذ تغییر کاربری و بعد از صدور موافقت اصولی و پروانه تاسیس مرغداری صنعتی تخمی و بعد از اخذ مجوزات مربوطه که اداره جهاد و کشاورزی از مراجع ذیربط استعلام نموده بود از قبیل محیط زیست و راه و آبیاری و ....
اقدام به احداث یک واحد مرغداری براساس پروانه تاسیس و نقشه های مصوب آن نموده و تجهیز و راه اندازی کرده ام
و متعاقب آن از پروانه بهره برداری صادر شده است
اینک بخشداری مربوطه با مراجعه به محل و ساختمانهای احداثی را به عنوان تخلف گزارش کرده و کمیسیون ماده 99 با ضریب 50 درصد قیمت اعیانی، مجموعا به مبلغ 422 میلیون تومان مرا جریمه کرده است به این بهانه که مجوز احداث ساختمان نگرفته ای
حال سوال این است آیا پروانه تاسیس صادره از جهاد و کشاورزی، مجوز احداث نمی باشد ؟
اینک راهکار بنده نسبت به رای صادره از کمیسیون 99 چیست ؟
آیا تابحال در این خصوص دادنامه ای از دیوان عدالت اداری یا سایر مراجع قضایی صادر شده است تا در جهت دفاع و شکایت از رای کمیسیون 99 از آن استفاده کنیم

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام نیاز به مشاوره تخصصی و نهایتا ر صورت تمایل وکیل دارید

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام نیاز به مشاوره تخصصی و نهایتا ر صورت تمایل وکیل دارید