مشاوره حقوقی رایگان - عقد قرارداد سه ماهه بعد از قرارداد سه ماهه دوره آزمایشی مجاز است؟

سلام و عرض احترام
با شرکتی 4 ماه همکاری داشتم که از این مدت سه ماه با قرارداد بود و یک ماه اول حضور داشتم ولی بدون قرارداد و بیمه و واریز حقوق
در حال حاضر قصد دارند برای سه ماه آتی قرارداد ببندند در حالیکه عرف قراردادهایشان یکساله هست
آیا این روال مجاز هست؟
لازم به توضیح هست که تازه کار نیستم و 8 سال سابقه با بیمه دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و