مشاوره حقوقی رایگان - نقد کردن چک و سفته بعد از مرگ بدهکار

سلام من از کسی طلب دارم و چک و سفته گرفته ام البته بابت فروش کالا بوده و فاکتور هم دارم ایشون کارمند بودن متاسفانه قبل از اتمام سررسید اقساط ایشون فوت کردن و حقوق ایشون به همسرشان میرسه و خانه و ماشین و اموال ایشون هم به اسم همسرشان بوده و مالی از خود ندارند هر چه بوده به اسم خانمش زده بودایا از حقوقش که به خانمش میرسه میتونم طلب خودم را بگیرم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال شما در زمره طلبکاران متوفی خواهید بود و به همین سبب ورثه به عنوان قائم مقام قانونی متوفی ملزم هستند که ابتدا از ماترک متوفی ، بدهی های وی را پرداخت کنند و سپس در ماترک تصرف کنند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر ولی اگر ترکه را وارث رد نکرده باشد می شود علیه او دادخواست داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه وراث وی طرح دعوی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تا یک چهارم از حقوق ماهانه ایشان قابل توقبف است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اگر ماترک نداشته اما شما بالاخره باید به طرفیت وراث وی دادخواست بدهی شاید داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بلهدمیشخ البته بهتر است که این مورد را حضوری با همسر ایشان درمیان بگذارید و حقوق مکتسبه خود را دریافت کنید و از برخورد قهری اجتناب کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست حقوقی به طرفیت وراث متوفی تنظیم نمایید