مشاوره حقوقی رایگان - پرینت روبیکا

سلام من یه مشکلی پیش امده با یه خانواده داریم امر خیر میکنیم و دخترشون در روبیکا با یه پسر حرف میزنه مطمعنم و دختره خودشم موافق پرینته ما چطور میتونیم پیگیری کنیم پرینت پیام های روبیکا شو در بیارم؟
ممنون اگه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از طریق پلیس فتا میتوانید پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنها در صورت شکایت و اخذ دستور مقام قضایی رسیدگی کننده این عمل میسر می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پشتیبانی روبیکا موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اول نشدنی است مگر اینکه اسکرین شات ها را نشان شما دهد و برادر عزیز زندگی اگر اولش با این بی اعتمادی ها شروع شود محکوم به شکست است بهتر است بجای این کار در ابتدا به مشاورین خوانده مراجعه کنید و چندین جلسه مشاوره هردوی شما داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرینت از متن پیامک ها در بستر مخابرات و چت ها در بستر فضای مجازی هر چند مربوط به پیام رسان های داخلی از جمله روبیکا و بله و ایتا باشد ولی لازم است که دستور قضایی موجود باشد تا بتوانید از طریق پلیس فتا اقدامات لازمه را به انجام برسانید .