مشاوره حقوقی رایگان - نصب پکیج در تراس

با سلام
ما طبقه سوم از یک ساختمان چهار طبقه هشت واحدی قدیمی با سیستم موتورخانه مرکزی هستیم ، حین بازسازی در تراس اقدام به نصب پکیج مجزا برای واحد خود کرده ایم.

آیا نصب و استفاده از پکیج به صورت مجزا از سایر واحد ها مشکلی دارد؟

و اینکه با توجه به مشخص بودن پکیج در نمای ساختمان، همسایه ها می‌توانند معترض به برهم زدن ترکیب نما شوند؟ باید پکیج جمع آوری شود؟

تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نصب پکیج انفرادی به صورت مجزا مانع پرداخت هزینه های مشترک نیست ولی منع قانونی ندارد و در مورد نصب در تراس اگر همسایگان اعتراضی داشته باشند باید جابجا شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص نمای ساختمان نمی توانند ادعایی داشته باشند و پکیج در تراس ساختمان انجام می شود.
اگر سیستم موتورخانه از کار افتاده باشد و تعمیر هزینه زیادی داشته باشد هر یک از واحد ها می توانند برای واحد خود پکیج نصب کنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نصب پکیج منعی ندارد لیکن در صورت اعتراض همسایه ها در خصوص نمای ساختمان باید آن را جمع کنید
ترجیحا قبل از اقدام رضایت نامه کتبی در این خصوص از ساکنین اخذ نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که اینگونه موارد به صورت کاملا مسالمت آمیز حل و فصل شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا کارشناسی شود و اگر در مشاعات نباشد مشکلی نیست اما راجب به نمای واحد باید کارشناس منطقه نظر دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شما پکیج نصب کرده اید منع قانونی ندارد و همسایه ها نمی توانند به علل مختلفی از جمله بر هم زدن نمای ساختمان به شما متعرض شوند ولی این امر نافی پرداخت شارژ ساختمان نخواهد شد .