مشاوره حقوقی رایگان - فیش حقوقی ضامن

با سلام و خسته نباشید درصورت عدم معرفی متهم کلیه حساب های بانکی ضامن مسدود میشه یا فقط حساب حقوقی؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت عدم معرفی متهم
، ضامن ممنوع الخدمات خواهد شد
و تمام حساب ها مسدود خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کلیه حساب ها و همچنین اگر برای ضامنت وی وثیقه ملکی معرفی کرده باشید توقیف می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به نوع قرار تامینی کیفری و نوع اتهام دارد. عموما کلیه حسابها مسدود میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اندازه مبلغ وثیقه اگر در یک حساب باشد با حسابهای دیگر کاری ندارند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که متهم به تعهداتی که متقبل شده است را به انجام نرساند یقینا ضامن تمام حساب های وی مسدود می شود تا تمام تعهدات متهم را به انجام برساند .