مشاوره حقوقی رایگان - حق شفعه در ملک مشاع غير قابل افراز

يك ملك غير قابل افراز هست كه ٣دانگ ٣دانگ شريک هستيم. هر كدوم يک سند جداگانه تك برك داريم . كه داخل سند نوشته شده زمين (ساختمان سه طبقه غير قانونی ساختيم) دستور فروش گرقتم . حال ميخوام بدونم من ميتونم قبل از مزايده خودم سهم شريكمو بخرم؟ يا چطور ميتونم از طريق داداگاه سه دانگ طرف مقابل رو بخرم ؟

پاسخ ها :

حق شفعه در ملک مشاع حق شفعه خرید سهم شریک در ملک مشاع ملک مشاع