مشاوره حقوقی رایگان - قطع دو انگشت از یک دست

آیا برايه قطع دو انگشت ک مشکلی واسه رانندگی ندارم چجوری برم تمدید گواهینامه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست تمدید کن اگر نیاز باشد ارجاع میدن به کمیسیون پزشکی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابد مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در کمسیون پزشکی در این مورد تصمیم میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست بدهید و در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تمدید گواهینامه علاوه بر ارائه مدارک لازم به پلیس 10 است ،مستلزم انجام معاینات پزشکی توسط پزشک معتمد اداره راهنمایی ورانندگی نیز می باشد . تشخیص سلامت افراد جهت رانندگی، نظر پزشک آن اداره ملاک می باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بعید به نظر میرسه مشکلی از این حیث داشته باشید باز نظر قطعی را کمیسیون پزشکی می‌دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در کمسیون پزشکی در این مورد تصمیم میگیرد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

پس از درخواست توسط شما، در کمیسیون پزشکی بررسی می شود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کمیسیون مربوطه می باشد ، از طریق راهور پیگیری نمایید