مشاوره حقوقی رایگان - نگهبان شب

سلام. من داخل یک شرکت نگهبان هستم از ساعت 19الی 7 صبح بعضی روز ها از ساعت 18 تا 7صبح کار نظافت شرکت هم با من هست اصلا روز تعطیل ندارم همیشه شیفت شب هستم
حقوقم 5800هست
میخواستم بدونم پایه حقوقم قانونی چقدر باید باشه و تعطیلی چند روز در ماه باید داشته باشم و حق شیفت بهم نمیدن
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به شما هم فوق العاده اضافه کاری و هم حق کار شبانه تعلق می گیرد که باید به مبلغ مذکور اضافه شود.
آن مبلغ که به شما میدن فقط برای 8 ساعت کار از شنبه تا چهارشنبه و 4 ساعت پنج شنبه است.
ضمنا هر ماه 2/5 روز هم مرخصی باید بگیری.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار پیگیری موضوع شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.
به نرخ سال 1401 دو برابر این مبلغ باید باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و باید تمام حق و حقوق شما داده شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مبلغ مورد الذکر نصف میزان حق و حقوقی است که قانونا کارفرما باید به شما بپردازد . ترجیحا از طریق اداره کار اقدامات قانونی در خصوص دریافت حقوق و مزایای دوران کار خود را پیگیری نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار پیگیری موضوع شوید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام از طريق اداره کار پیگیری نمایید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام

به شما هم فوق العاده اضافه کاری

و هم حق کار شبانه تعلق می گیرد

که باید به مبلغ مذکور اضافه شود می توانید پیگیری و مطالبه نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربرگرامی از طریق اداره کار پیگیری نمایید هرماه معادل 2/5روز مرخصی و همچنین حق کار شبانه به شما تعلق میگیرد