مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

سلام و عرض ادب. دوسال پیش یه نفر که خیلی متعهد و شناخته شده بودن پیشنهاد مشارکت در ساخت را به ما دادن و همه اموال ما را گرفتن که یک واحد 120 متری به ما بدهند ولی بعد از دو سال هیچ ساخت و سازی نکردن و ملکی که جهت ساخت بوده هم دادن اجاره البته ما مستاجر خود ایشون هستیم با 500 تومن رهن" اصفهان " که الان متوجه شدیم طبقه بالایی 400 تومن رهن دادن الان ایشون مدعی هستن که یک واحد 70 متری به ما میرسیده و به پول الان 70 متر تو همون منطقه برامون حساب کرده مگه میشه هنوز ساخته نشده قیمت ریز متریال و کارگر محاسبه بشه با این حساب ایشون ما تا الان 1 میلیارد و 300 ضرر کردیم سوال اینکه میتونیم مدتی ملک ایشونا تخلیه نکنیم برای جبران خسارت و یا اینکه ایشون نزدیک 300 میلیون جنس ساخت و سازی پیشمون دارن میتونیم اونا را برداریم برای خسارت چون هیچ فاکتور و امضایی از ما ندارند و فقط داخل پیام گفتن جنس ها ولی دقیق ذکر نشده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید و الزام به ایفای تعهد فروشنده را بخواهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکل شما اینجوری حل نمی شود پیشنهاد می شود درخواست نوبت مشاوره حضوری بگیرید در همان اصفهان وکلای همکار با دقت مدارک شما را بخوانند و راه حل ارایه بدهند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند بلکه باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح حوع دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درسا باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با توجه به مفاد قرارداد ، بلافاصله شکایت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. این سوال شما ابعاد مختلف دارد بهتر جهت دریافت مشاور صحیح مدارک خود را حضوری به وکیل دادگستری نشان دهید تا به طور صحیح راهنمایی شوید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهترین و به نفع ترین اقدامی که می توانید انجام دهید این است که مطابق با قراردادی که دارید اقدامات قانونی لازم را انجام دهید . جهت انجام امورات حقوقی مربوطه از یک وکیل همکار در شهر محل سکونت تان کمک بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بر طبق مفاد قرارداد میتوانید شکایت مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما باید مطابق قرارداد الزام به ایفای تعهد بخوهید و در صورت پیش بینی وجه التزام تاخیر آن را مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت دریافت مشاور صحیح مدارک خود را حضوری به وکیل دادگستری نشان دهید تا به طور صحیح راهنمایی شوید .

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربرگرامی 1_خیر هیچکس نمیتواند شخصا مجری قانون باشد و درصورت تصاحب و یا استفاده مرتکب جرم گشته اید.2_مطابق قرارداد دادخواست الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت مطرح نمایید