مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد و حضانت

سلام وقتتون بخیر. همسر بنده نزدیک به دوسال اعتیاد به شیشه و هروئین داره و در مخارج خانه کمکی نمیکنه. برای کمک بهش 2دوره کمپ بوده ولی به محض بیرون اومدن دوباره شروع به کشیدن کرده و الان پدرشون بردنش کمپ دوباره..
سوالم اینه من یه دختر 3ساله دارم پدرشوهرم تهدید میکنه اگه طلاق بگیری بچه رو ازت میگیرم..میخواستم بدونم با نامه کمپ میتونم حضانت دخترمو بگیرم و طلاق بگیرم؟
گفتن باید حداقل 6دوره کمپ بمونه چون اوضاعش خیلی خرابه.
پرسه طلاق چقدر طول میکشه وقتی خودش کمپه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیری است ولی باید بررسی دقیق تری شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد