مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر در صورت اعتیاد پدر

با سلام من حدود 5سال پیش از همسر سابقم جدا شدم حضانت دخترم تا 7 سالگی با من بود دختر من امسال 9 سالش رو تموم میکنه و من ازدواج مجدد کردم وتمام هزینه هاش رو خودمون پرداخت میکنیم و پدرش هیچ نفقه ای پرداخت نکرده است و اعتیاد دارد و سوءسابقه دارد. درخواست حضانت دخترم رو کرده تمام مدارک سابقه ایشون رو هم به مشاور دادم نظر به نفع من دادند. آیا میتواند در دادگاه حضانت دخترم رو بگیره از من؟ دخترم میخواد پیش من باشد.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت تشخیص دادگاه طبق نظر مشاور و… که زندگی طفل باشما به مصلحت وی است، حضانت بازهم به شما داده میشود