مشاوره حقوقی رایگان - بدهکار بودم تسویه کردم

با عرض سلام حدود 5 سال پیش از شخصی برای هزینه درمان برادرم 7 میلیون قرض کردم ب کارتم واریز کرد گفت هروقت داشتی پس بده برادرم فوت کرد پارسال خواستم نصفشو پس بدم گفت لازمته بزار باشه امسال گفت پولمو میخام منم عین پول رو براش در سه مرحله واریز کردم رسید و چت هم ازش دارم واضح نوشتم مبلغ رو واریز کردم تسویه شد ایشونم تشکر کرد رفت.حالا میگه نه سود پولمم میخام یا بده یا با همون رسید بانکی ها شکایت میکنم برای دیر کرد .امکانش هست بااینکه پرداخت کردم شکایتی هم تاحالا مطرح نکرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر نادیه از تاریخ دادخواست یا اظهارنامه تعلق می گیرد.
با توجه به توضیحات ارائه شده نه برای شما اظهارنامه ارسال کرده و نه دادخواست داده است بنابراین خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد.
اگر دادخواست بده شما با ارائه فیش واریزی می توانید اعلام کنید که بدهی خود را تسویه مرده است و خسارت تاخیر نیز تعلق نمی گیرد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خسارت تاخیر تادیه با رسید عادی ، فقط از زمان مطالبه با تقدیم دادخواست تعلق می گیرد یعنی از زمانی که دادخواست ثبت می شود . نه از زمانی که پرداخت کرده است.
در ضمن ، تشخیص دادگاه در تعلق خسارت تاخیرتادیه ملاک است.