مشاوره حقوقی رایگان - طلب قرض

سلام خسته نباشید
آیا میشه به کسی که پول قرض داده ایم جهت استفاده در بازار و مشارکت در سود آن و عدم دریافت سود و خود پول از طرف شکایت کرد یا خیر؟
و اگر طرف دو عدد شاهد دروغی بیاورد که من بهت یک دستگاه موتور تراکتور داده ام و آنها شهادت الکی بدهند آیا مطالبه من باطل میشود یا کلا در چنین مواردی شاهد قبول نیست؟؟؟ پیشاپیش سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق فیش واریزی می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و خسارت تاخیر را از تاریخ دادخواست مطالبه کنید.
سود را به نظر نمی توان مطالبه کرد و از طرفی شما برای ادعای پرداخت سود مشارکت قراردادی مکتوب ندارید.
در صورتی که دادخواست مطالبه وجه بدهید ممکن است طرف مقابل شاهد یا مدرک ارائه بدهد که در این صورت دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد و نتیجه دعوا قابل پیش بینی نیست.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مدارک و رسید پرداخت دارید می توانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمایید . تشخیص صحت و اعتبار اظهارات شهود با قاضی رسیدگی کننده است.