مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ماشین

خواهان : و

خواندگان : م
ک

خواسته : اثبات وقوع بیع شفاهی نسبت به سه دانگ یک دستگاه کامیون ........ مقوم به 210/000/000 ریال
الزام به تنظیم سند رسمی سه دانگ یک دستگاه کامیون ...... مقوم به 210/000/000ریال
الزام خواندگان به پرداخت هزینه های دادرسی

دلایل : فیش های واریزی
شهادت شهود

ریاست محترم دادگستری شهرستان شهرکرد

باسلام

احتراما به استحضار می رساند اینجانب و.ع مدتیست که با آقای م.خ مبادرت به خرید و فروش کامیون به صورت شراکت می نمودیم . لکن در مرتبه آخر به اتفاق یکدیگر جهت خرید یک دستگاه کامیون کشنده بنز به مشخصات ......... به نمایشگاه فروش خودرو مراجعه و پس از بررسی و توافق بر خرید خودرو نسبت به این مهم اقدام نمودیم لکن به جهت اطمینانی که فی مابین ما بود و به جهت سهولت در انجام امور مقرر شد که مبایعه نامه به نام خوانده ردیف اول تنظیم گردد لکن در موقع انتقال سند ، سند مالکیت به نام هر دو ما به صورت هرکدام سه دانگ تنظیم گردد. در همین خصوص هم کمیسیون نمایشگاه اتومبیل هم عمده ثمن معامله از جانب بنده به موجب فیش واریزی تقدیمی که از حساب همسرم به حساب متعلق به آقای ک.ی واریز شد تامین گردید و پس از خرید خودرو نیز بسیاری از قطعات آن که نیاز به تعمیر و تعویض داشت تماما از طرف اینجانب تامین گردید که فاکتورهای تقدیم حضور میگردد ‌. متاسفانه بدلیل اعتمادی که فی مابین آن بود هربار با ایشان در مورد خودرو صحبت میکردیم عنوان می نمود که مالکیت خودرو مشترک است تا اینکه متوجه شدم سند مالکیت خودرو را صرفا به نام خود تنظیم نموده و علیرغم اینکه بارها در حضور شهود اقرار به مالکیت مشترک در خودرو مذکور کرده بود به یکباره چنین عنوان نمود که مالکیت متعلق به من است و هر چه افراد متعدد که از ابتدای شراکت در جریان امور بودند جهت حل و فصل مسئله به ایشان مراجعه نمودند به بهانه های مختلف از این مسئله استنکاف نمود ، لذا نظر به مراتب معنونه تقاضای رسیدگی و صدور حکم شایسته به شرح ستون خواسته مورد استدعاست .

این دادخواست درست است یانه متن هم که شرح حال واقعه را توضیح داده ولی از فروش ماشین اطلاعی ندارم و طی این ده ماه دو بار درگیری پیش آمده و شکایت نکرده ام نامه پزشک قانونی هم دارم .لطفاً کلی راهنمایی کنین
در صورت اثبات کارکرد ماشین با توجه به اینکه کامیون کشنده می‌باشد هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه به ابعاد مختلف موضوع بهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود برده تا مشاوره دقیق دریافت دارید .