مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه کمیسیون پزشکی مبنی بر رد استعلاجی

با سلام.بنده پرستار رسمی بیمارستان دولتی هستم،چند ماه قبل دچار بارداری خارج رحمی شدم که چند روز در بیمارستان بستری شدم و دارو دریافت کردم ،علی رغم دریافت دارو به دلیل پاسخ ضعیف به درمان مجبور به مراجعه به پزشک فوق تخصص شدم و ایشان با کنترل ازمایش هر 48 ساعت من را تحت نظر گرفت تا حدود یک هفته تا شرایط خطر رد شد،مدت استعلاجی بنده دو هفته شد،هر پزشک یک هفته استعلاجی دادند، که یک هفته را کمیسیون تایید و هفته دوم را رد کردند در صورتی که از نظر فوق تخصص زنان شرایط من بارداری پرخطر بوده و نباید سر کار میرفتم،چطور می توانم به نظر کمیسیون اعتراض کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متنی تخصصی در این خصوص تنظیم نمایید
در صورت تمایل به تنظیم اوراق از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید