مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی و استعلاجی

سلام.

وقتتون بخیر

بنده در حین خدمت دچار بیماری سل ریوی فعال شدم. به مدت 14 روز در بیمارستان بستری بودم و بعد از ترخیص من رو به کمیسیون بیمارستان فرستادن و کمیسیون بنده رو معاف کرد و دکتر برام چند ماهی استعلاجی نوشت.

الان شورای عالی یک نامه دربسته به من داده که ببرم یگان. خواستم بدون چند درصد احتمال معافی وجود دارد. و اینکه چه مراحل دیگری رو باید طی کنم.

در صورت عدم معافیت استعلاجی های بنده جز خدمت محاسبه میشود یا خیر ؟

ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.