مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت عیدی و سنوات

با سلام. بنده حدود 3سال در شرکتی مشغول به کار بودم و امسال در آذر ماه استعفا دادم الان با گذشت 3ماه هنوز عیدی و سنوات بنده پرداخت نشده در حالی که تماس برقرار شد و گفتن اسفندماه هنوز پرداخت نشده و اسفند نیز به آخر رسید ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از طریق اداره کار و اموراجتماعی محل خود اقدام به مطالبه نمایید .