مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای تاخیر در سند زدن

سلام وقت بخیر
بنده یک قطعه زمین از زمین بزرگی را که تازه تفکیک شده بود و هنوز سندش نیامده بود از شخصی خریدم و طبق قولنامه قرار شد 2 ماه دیگر برای سند زدن به محضر برویم که ایشان نیامدن و عدم حضور ایشان را گرفتم. حالا بعد از گذشت حدود 2.5 سال ، سند زمین اماده شده ولی ایشان برای سند زدن طبق قولنامه نمیخواهند عمل کنند و میگویند 10 درصد مبلغ باقیمانده رو که برای سند نگه داشته بودیم را بیاور و بده و سپس سند میزنم، درصورتیکه طبق جریمه تاخیر که در قولنامه هستش من طلبکار هم میشوم و میگویند که اگر 10 درصد باقیمانده را نمیدهی سند نمیزنم و برو شکایت کن. میخواستم ببینم میشه اول 10 درصد مبلغ رو که برای سند هست بدهم و سپس از ایشان شکایت کنم . یا باید از همون اول شکایت کنم که ممکنه انتقال سند زمانبر بشه.
ممنون میشم راهکار مناسب را بفرمایید .

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به مفاد وشروط قرارداد را جوع نمایید . می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و پرداخت وجه التزام را به دادگاه تقدیم نمایید ..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است برای راهنمایی دقیقتر بررسی بیشتر نسبت به مدارک موجود شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد