مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مبلغ بالای وثیقه

سلام.برای وثیقه یک میلیاردی چجوری باید اعتراض بزنیم ؟ که بیارنش پایین؟
الان شخص 20 ساله به جرم تجاوز به عنف بازداشت شده و تو قرنطینه اس...در حالیکه این کار رو انجام نداده و صرفا با دختر دوست بوده ( پیام و چت و واتساپشون هست) حالا از برج 4 که باهاش قطع رابطه کرده..دختره توی برج 8 شکایت کرده که این به من تجاوز کرده ! و همین چند روز پیش پسرمون با پای خودش رفته آگاهی برای توضیحات و نگهش داشتن...

مگه میتونه همچین چیزی رو ثابت کنه؟

ما الان باید چیکار کنیم؟ تو رو خدا یه پاسخی بدید ما اصن سر درنمیاریم از مباحث کیفری..
الان پسرمون تو قرنطینه اس قراره شنبه بره عمومی...

ما چجوری برای وکیل اقدام کنیم؟ الان باید وکیل بگیریم یا کی؟ اولین جلسه دادگاه هم برگزار شده و ما خبردار نشدیم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اخذ وکیل اختیاری است. اگر وکیل اختیار کنید با بهتر است . تشخیص موضوع با پزشکی قانونی و قاضی رسیدگی کننده می باشد .