مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

با سلام
برای برادر من که در حال حاضر در زندان هست دو میلیارد تومن وثیقه اعلام کرده اند! و تا الان دو مرتبه مرخصی آمده و برگشته داخل. آیا راهی برای کم کردن میزان وثیقه برای مرخصی بعدی وجود دارد؟ چون من این سند فعلی را لازم دارم.
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تقاضای کتبی جهت کاهش میزان وثیقه بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این بار که رفت داخل درخواست رفع توقیف و آزاد شدن وثیقه را بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مددکار زندان لایحه ارسال کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین میزان وثیقه در صورتی که برادرتان در حبس هستند توسط قاضی ناظر زندان تعیین می گردد و می توانید با ایشان در این خصوص رایزنی نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

وثیقه متناسب با اتهام و یا جرم تعیین میگردد ، باید با قاضی صادرکننده دستور صحبت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با رایزنی با مقام قضایی آری امکان پذیر است اقدام نمایید...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ حتما راهی وجود دارد‌. یکی از آن راه ها صحبت کردن با قاضی اجرای احکام است تا از این طریق بتوانید تخفیفی در قرار وثیقه از سوی دادگاه رسیدگی کننده به دست آورید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید یا برادرتان را معرفی کنید و یا تقاضای تبدیل قرار تامینی کنید تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مگر قاصی با تعویض وثیقه موافقت نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط قاضی میتواند در این مورد نظر دهد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

در صورت حسن رفتار با تایید ناطر زندان و درخواست قاضی اجرای احکام، وثیقه قابل تقلیل است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک تشخیص قاضی دادیار زندان می باشد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ازطریق شعبه و دادگاه پیگیری کنیدبارضایت قاضی میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توسط قاضی ناظر زندان تعیین می گردد از طریق ایشان پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید با قاضی محترم اجرای احکام رایزنی نمایید