مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

بعداز حکم قاضی چند روز طول میکشد تا پرینت پیامک به دستم برسد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد اصولا یک هفته

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زمان دقیقی نمیتوان تصور کرد ولی بطور معمول یک هفته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرینت پیامک ها به شعبه ارسال می شود و شما می توانید درخواست مطالعه پرونده بدهید و محتوای پیام ها را مطالعه کنید.

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

درود پرینت پیامک به دستور قاضی استعلام گرفته می‌شود ، بنابراین اپراتور نتیجه به شعبه دادگاه ارسال مینماید و شما از طریق پرونده میتوانید بدان دسترسی پیدا کنید حدودا 1 یا 2 هفته بعد از استعلام نتیجه ارسال میشود

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

روند رسیدگی قابل پیش بینی نیست
شاید همان روز هم انجام شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل پیش بینی نمی باشد از یک هفته تا ده روز

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثنا می توانید متن ابلاغیه دادنامه را ظرف یک هفته بعد مشاهده کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بستگی به وضعیت و حجم پرونده های شعبه یا مجتمع دارد چون پس از صدور رای به قسمت تایپ ارسال و سپس ابلاغ میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

با توجه به صراحت تبصره ماده 104 ق.آ.د.ک.1378 دستور کنترل تلفن افراد منحصرا به دستور قاضی رسیدگی کننده باید باشد و تشخیص اینکه موضوع از موارد مربوط به امنیت کشور است یا خیر؟ نیز به عهده همان قاضی رسیدگی کننده است.

قاضی پرونده کیفری نیز خود راسا حق استعلام و اخذ پرینت مکالمات و پیامک‌ها را ندارد بلکه باید با مکاتبه با ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات کل قوه قضاییه و ذکر اطلاعاتی نظیر: مشخصات پرونده، علل اخذ و محتوی مورد نظر، مشخصات شماره مبداء و مقصد، مقطع زمانی مورد نظر و...، از این مرکز بخواهد تا از اداره مخابرات پرینت پیامک ها و تماس های ورودی و خروجی تلفن همراه شماره مورد نظر را استعلام و نتیجه را به شعبه آرسال نمایند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. حکم قاضی تایپ و امضای آن ، بدست شما می رسد .در سامانه قرارمی گیرد ونهایت پس از 24 ساعت پیامک

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه به شعبه دادگاه ارسال مینماید و شما از طریق پرونده میتوانید بدان دسترسی پیدا کنید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید با دستور قضایی ب نمایندگی ایرانسل یا همراه اول مراجعه کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی مدت زمان پاسخ استعلام قابل پیش بینی نمی باشد ولیکن لازم به ذکر است پاسخ به شما ابلاغ نمی گردد بلکه در پرونده منعکس می گردد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام. به طور دقیق نمیشه گفت چند روز، چرا که بسته به حجم پرونده ی اون شعبه و میزان انجام کار توسط کارمندهای شعبه داره، ولی اگه زود انجام بشه 5 روز وگرنه تا 10 روز طول میکشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در این خصوص نمی توان مدت زمان معینی را تعیین نمود لیکن یک الی دو هفته بعد از درخواست و موافقت با آن به شعبه مربوطه مراجعه و موضوع را پیگیری نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بعد ازارسال حکم ازطریق منشی وشعبه دادگاه ، طی فرایندخدمات قضایی براتون پیامک میاد و تاریخ ارسال پیامک ابلاغ براتون ، تاریخ ابتدای مهلت اعتراض محسوب می شه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرینت پیامک ها به شعبه ارسال می شود و شما می توانید درخواست مطالعه پرونده بدهید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بستگی به زرنگی منشی دادگاه دارد که کی تکمیل و ارسال نماید