مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
ببخشید من وارد ی گروه تو تلگرام شدم که گفته بود اوه مخاطبینتو اد کنی فلان قدر به حسابت واریز میکنیم
اول مبلغ 489 هزار تومان از من گرفتن برای ثبت نام.
دوباره بار بعد گفتن برای تایید 999 هزار تومان دیگه واریز کنید.
بعد دوباره گفتن برای تایید نهایی 1 میلیون و 678 تومان دیگه واریز کنید.
دوباره گفتن برای واریز کردن 2 میلیون و 788 تومان دیگه بریزید.
من همه اینارو واریز کردم ولی دریغ از هزار تومان ک برام واریز کنن.
و الان میگن که 4 میلیون و 927 توام دیگه بریزید.
و من هرچی میگم پول خودمو برگردونید میگن که واریز کنید پاداشتونو بدیم.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید به عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع به دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه ای شکایت نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از سریعا از طریق پلیس فتا پیگیری کنید