مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه تام بلاعزل

سلام. همسر برادرم به طریقی از برادرم یک وکالت‌نامه تام الاختیار بلا عزل بدون تاریخ همراه با صلح نامه دریافت کرده
بفرمایید بجز مرگ و جنون چگونه میشود آن را باطل کرد و با توجه به اینکه حق طلاق بر اساس وکالت‌نامه در حق همسر برادرم هست آیا برادرم نمی‌تواند همسرش را طلاق دهد؟

پاسخ ها :

لیلا نصیرپور

سرکار خانم لیلا نصیرپور :

سلام و درود، برادرتون میتونه طلاق بده و وکالت در این صورت از بین خواهد رفت
اینکه وکالتنامه بلاعزل چگونه داده شده قابل بررسی هست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

برادرت خودش جلوتراز همسرش اقدام به فروش یاانتقال آن ملک بزند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به حکم دادگاه
برادرتان میتواند هر موقع دلش خواست همسر خود را طلاق دهد البته با دادن مهریه