مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رسید پرداخت بدهی با فریب

از من با تهدید در یک برگه کاغذ معمولی اثر انگشت و امضاء گرفتن و در بالای آن به دروغ یک رسید جعلی تحویل 100میلیون پول معامله ی فروش زمینم که طبق قرار داد مبایعه نامه باید بهم می‌دادند، درست کردن، که مثلا به من داده اند. اما نه انها رسیدی بانکی دارن که پولی از حسابشان خارج کرده اند و به من داده اند و نه به حساب من پولی واریز شده. آیا باید نگران این رسید جعلی باشم و این رسید اعتبار دارد؟ آیا میتوانم در دادگاه اثبات دروغ بودن این رسید را با این تفاصیر ثابت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید علیه آنها شکایت کیفری مطرح کنید و بابت طلبی که دارید دادخواست بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله میتوانید اثبات کنید بهتر است با کمک وکیل اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید فورا به دادسرا شکایت می کردی که با زور از من امضا گرفته‌اند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت ممکن است مشکل ساز شود میتواند تحت عنوان جعل اقدام کنید