مشاوره حقوقی رایگان - خریدن اکانت جیمیل

درود بر شما

من 2 ماه پیش یک اکانت جیمیل به قیمت 500 هزار تومان خریدم که بازی پابجی هم داخلش وصل بود.از طریق این بازی یک فرد به من گفت جیمیل مال منه. منم گفتم بیا روبیکا حرف بزنیم.اون شخص اومده بهم پیام داده که صاحب اصلی جیمیله و مدرک هم برای اثباتش داره و میگه باید جیمیلمو پس بدی وگرنه تو دادسرای جرایم رایانه ای و پلیس فتا ازت شکایت میکنم.منم شماره کارت و شماره تلفن و کوچکترین آدرس کسی که اکانت رو ازش خریدم رو ندارم چون گوشیمو عوض کردم و همه چیز حذف شد.

منم چون پول دادم برای جیمیل و خریدمش بهش گفتم نمی‌ترسم و هر کاری میخای بکن بهت نمی‌دم به شرطی که تو هم 500 هزار تومان رو بدی بعد منم بهت اکانتتو پس میدم.

الان ایشون حق شکایت علیه من رو داره؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله می توانند شکایت کنند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر دلایل کافی بر این که جیمیل متعلق به ایشان می باشد ، بله به هرحال ملاک تشخیص قاضی با کارشناسی پلیس فتا می باشد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر واقعا مالک باشه بلی ولی شما هم از بانک خودت میتونی متوجه بشی به حساب می واریز کردی