مشاوره حقوقی رایگان - حق تحصیل

با سلام یکی از دوستان من دو سال پیش به اجبار خانواده عقد کرده و همان سال دانشگاه قبول شده البته اختلافات از همان روز های اول عقد بوده و طی این دوسال خیلی بیشتر شده حتی با مشاور هم که صحبت شده توصیه بر طلاق بوده ولی پسر موافقت نمیکند و الان تهدید کرده که مانع از تحصیل خواهد شد .
توصیه شما برای گرفتن حق طلاق چیست؟
و اینکه چگونه میتوان مانع از این شد که هدف ممانعت از تحصیل احقاق نشود
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حال حاضر زوجه در حال تحصیل باشد زوج به نظر نمی تواند مانع شود.
اگر زوج به صورت توافقی حاضر به طلاق نیست در این صورت به ناچار باید مهریه خود را مطالبه کنید و از طرفی دادخواست مطالبه نفقه بدهید تا بلکه با این شرایط شاید زوج حاضر به توافق شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بهتر است با پادر میانی بزرگان فامیل سازش نمایید . طلاق از سوی زوجه می بایست دلایل کافی و قانونی داشته باشد. پیشنهاد می شود حضوری با وکلای دادگستری محل خود مشورت نمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مانع تحصیل که نمی تواند بشود مگر با اذیت و آزار غیر قانونی که خانم می تواند شکایت کند اما برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بدون دلیل قانونی نمیتواند مانع تحصیل شود