مشاوره حقوقی رایگان - شکستن دندان جلو در دعوا

دیه شکستن 6 تا از دندان های جلو در دعوا چقدر هست وچگونه باید ثابت کرد و اگر مایل به دیه نباشد حبس دارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.تشخیص و نظر پزشکی قانونی ملاک عمل جهت تعیین دیه است . جرم ایراد ضرب وشتم عمدی علاوه بر مجازات دیه، مجازات تعزیری نیز دارد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دیه 6 دندان جلو بیش از 100 م تومان است وبا شهادت شهود یا اقرار طرف یا فیلم باید ثابت کنید، حبس نه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساسِ نامه پزشکی قانونی در اجرای احکام محاسبه خواهد شد