مشاوره حقوقی رایگان - پیامک

سلام من شوهرم با رفیقم باهم تو روبیکا چت میکردن الان منو نامزد اون دختره میخوایم پرینت بگیریم آیا امکان پذیره ازر وبیکا پرینت بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
با دستور مقام قضایی امکان پذیر است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان پذیر است و چون روبیکا از جمله پیام رسان های داخلی است بنابراین قادر هستید که پرینت بگیرید اما به این نکته توجه داشته باشید زمانی شما می توانید اقدام به پرینت کنید که دستور قضایی در این باب صادر شده باشد. به عبارت ساده تر شما ابتدا باید شکوائیه با عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید و سپس قاضی پرونده در قالب دستوری که صادر می کنند از پیام های رد و بدل شده در روبیکا استعلام گرفته خواهد شد.