مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی شوهرم

سلام. شوهر من بیش از 3 ماهه خونمونو ترک کرده و به بهونه کار رفته و برنمیگرده. چند تا از دوستاش هم میگن فلان خیابون دیدیم ولی من نمیتونم پیداش کنم. من چیکار کنم که از این بلاتکلیفی دربیام. حتی توانایی گرفتن وکیل هم ندارم چون هیچ درآمدی خودم ندارم. از مشاورین محترم خواهشمندم مرا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
1- مطابق بند 1 تبصره ماده 1130 قانون مدنی اصلاحی 1381/04/29 مجمع تشخیص مصلحت نظام، ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت 6 ماده متوالی یا 9 ماه متناوب در مدت یکسال بدون عذر موجه از موارد عسر و حرج زوجه محسوب می شود و زن می تواند تقاضای طلاق کند.

2 – مطابق بند شماره 8 شروط چاپی عقد نامه (سند ازدواج) – به شرط امضا مرد –اگر زوج بدون عذر موجه زندگی مشترک را ترک کند حتی کمتر از 6 ماه متوالی و یا 6 ماه متوالی زندگی مشترک را ترک کند. از مواردی است که در صورت اثبات و پذیرش در دادگاه زن وکیل مرد در طلاق خواهد شد.

3- ترک زندگی توام با نپرداختن نفقه مطابق ماده 53 قانون حمایت خانواده وصف کیفری دارد و زوجه می تواند به استناد به آن شکایت ترک انفاق کند.
میتوانید شکایت کیفری کنید و هزینه ای هم به آن صورت ندارد