مشاوره حقوقی رایگان - نگه داشتن فیلم های توهین آمیز نسبت به دین

اگر در فیلم ... که توهین به دین داشته انگار ، آیا اگر قبلاً دانلود شده بوده و پس از آن که حالا پاک شده ، جرمی صورت گرفته است ؟
و سوال دوم اینکه نگاه کردن به بدن محرم بدون اطلاع فرد جرم است (در صورتی که یکی از همسایه ها فیلم هم اگر گرفته باشد )؟
و سوال بعدی که داشتم این هست که اگر برنامه ای مستهجن دانلود کنیم به صورتی که این برنامه بتواند اندام دیگران را نشان دهد ، اما پس از نصب شدن و وارد شدن به حریم خصوصی کسی آسیب نزدیم و از کسی چیزی نگرفتیم به غیر از خودم که روی پایم بود و چیزی از من هم نشان نداد ، و آن را سریعا حذف کردم . آیا جرمی کردم ؟؟
برای کسی میخواستم نگرانه ممنون میشم جواب دقیقی بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شد.