مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام خدمت وکلای گرامی
من بابت 14 تومن چک و 13 تومن فاکتور پروژه ی کابینت شکایت کردم یک سال پیش چک بنام پدر و فاکتور بنام پسر
حکم توقیف اموال اومد ولی مامور گفتن هیچکدوم مالی ندارن که توقیف بشه اگه هم دارن بنام خودشون نیست میخوام بدونم چه مدت زمان میبره تاحکم‌ جلبشون بیاد و اگه بیاد واسه هر دونفرحکم جلب میاد یا خیر چون دوتا پرونده ی شکایته هم زمان. پسره هم فراریه فقط پدره در دسترس هستن الان از زمان حکم توقیف اموال یک ماهه میگذره ولی هیچ خبری نیست ابلاغیه هم نیومده ممنون میشم راهنمایی کنن وکلای عزیز

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه مربوطه پیگیری کنید بعد از سی روز باید جلب صادر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از درخواست توقیف اموال اگر اموالی نداشته باشند و ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار نداده باشد می توانید جلب کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یکماه بعد از ابلاغ اجراییه میتوانید حکم جلب شان را دریافت کنید