مشاوره حقوقی رایگان - رد درخواست اعسار متهم

باسلام شخص را که به من چک داده بود را در دادگاه به پرداخت اصل چک هزینه وکالت دادرسی وتاخیر تادیه نمودم اعتراض دادن وحکم در تجدید نظر نیز تایید شد بعد از درخواست اجرا متهم درخواسط اعسار و تقسیط کرده است
لازم به ذکر است خانه ایشون رو توقیف کرده ام در روند بررسی پرونده
ونیز خودرویی که داشت حکم توقیف گرفتم متاسفانه وقتی مراجعه جهت توقیف نمودم یک روز قبلش تعویض پلاک نموده بود با این وضعیت تکلیف چه خواهد شد ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اعسار ایشان پذیرفته شده است اما اموالی از ایشان شما پیدا کرده اید می توانید به اعسار نشان اعتراض نماید شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید تحت عنوان فرار از دین شکایت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر قیمت خانه بالای یک میلیارد باشد نمیتواند اعسار دهد و از خانه بدهی پرداخت میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خانه جز مستثنیات است

ولی خودرو قابل توقیف است و امکان ابطال انتقال و استرداد خودرو وجود دارد
و شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد در صورت قبول اعسار محکوم به تقسیط خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری فروش مال به منطور فرار از ادای دین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان ابطال انتقال و استرداد خودرو وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده دادخواست اعسار محکوم علیه رد خواهد شد