مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن درب پارکینگ اختصاصی

سلام
بنده مالک واحد طبقه همکف از یک ساختمان دو طبقه دو واحدی هستم. ساختمان یک پارکینگ اختصاصی دارد که در تملک بنده هست. میخوام درب کرکره ای پارکینگ رو در مواقعی که نیستم قفل کنم. فقط یک نکته وجود داره که عرض پارکینگ بنده 4 متر هست ولی عرض درب کرکره 5 متر هست. که یک متر اضافه در فضای مشاع تردد (نه پارکینگ مشاعی) ( ساختمان پارکینگ مشاعی ندارد) (البته یک درب با عرض یک متر به طور مجزا برای تردد دارد)
با این وجود آیا میتوانم درب پارکینگ خودم رو قفل بزنم.
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مزاحمت یا ممانعت از حقی برای طبقه بالا ایجاد نمی کند مشکل ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلا مشاعات را نمیتوات استفاده اختصاصی کرد چه پارک کردن یک ماشین باشد چه قفل کردن آن اگر استفاده اختصاصی قرار است انجام شود با رضایت کلیه ساکنین باید باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر درب ورودی مجزا دارد مشکلی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پارکینگ اختصاصی باشد و دیگر مالکین حق رفت و آمد از پارکینگ را نداشته باشند می توانید قفل کنید.
سوال شما چند بار به صورت تکراری مطرح شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر برای اقدام باید رضایت دیگر مالکین را نیز جلب نمایید