مشاوره حقوقی رایگان - رد واخواهی به ناحق

با عرض سلام و خسته نباشی اینجانب ته پرونده متهم به یک سال حبس و مبالغی در حق صندوق دولت و این همان مبالغ را به شاکی محترم در حکم و دادنامه صادر شده است اینجانب طه واخواهی حضور نداشتن در جلسه را علل دقیق و واضح که در حبس می بودند بیان نموده و جهت حامله اظهارنامه فسخ معامله به طور قانونی کامل فرستاده‌ام متاسفانه قاضی شعبه بیان نموده است که با ارائه این که لایه ارسال نگردیده است و متهم در جلسه دادگاه حاضر نشده حکم را عینا تایید کرده است حال 20 روز وقت تجدید نظر از تاریخ 9 12 1401 می دهد میخواستم بدونم که چه متنی باید ارائه بدم و چون تعطیل هست چه بکنم با کمال تشکر از همکاری شما عزیزان و خسته نباشید پیشاپیش عید خوبی را برای شما عزیزان آرزومندم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوالتان را متاسفانه خیلی نامفهوم عنوان نموده اید
تنظیم اوراق و لوایح قضایی امری تخصصی که بهتر است از طریق سایت اقدام به درخواست در اینخصوص نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک خود را به وکیل متخصص نشان دهید تا اعتراض مناسب تنظیم شود